Instagram’da Uygulamalar Nasıl Kaldırılır ?

Instagram’da Uygulamaları Yönet Nerede? Instagram’da uygulamalar nasıl kaldırılır? Instagram’da kullanmış olduğum uygulamayı nasıl kaldırabilirim? Sorularınızın cevabı ve daha fazlası sizler için hazırlamış olduğumuz bu yazımızda.. 

Bir çok Instagram kullanıcısı Google Play Store ve Apple Store’da bulunan instagram’da takipçi ve beğeni arttırma , profilime bakanları görme ya da takip listesinden çıkaranları görme tarzı programları indirerek bu uygulamalara hesaplarından giriş yapıyor.

Bu uygulamaların bir çoğunluğunun güvenilirliği şüpheli. Marketlerde bulunan bu tarz uygulamaları kullanmak için Instagram hesabınızdan giriş yaptığınız için bu uygulamaların sizlerin Instagram hesaplarını ele geçirme olasılıkları da çok yüksek.

Bu tarz uygulamaları kullandıysanız ya da artık kullanmak istemiyorsanız eğer bu uygulamalardan kurtulmak için bir kaç adım uygulamanız gerekiyor.

(Bu tarz uygulamalar size isteneni vermemekle birlikte hesap güvenliğinizi de tehlikeye atmaktadır.) 

Bu uygulamalardan çıkış yaparak ya da uygulamayı silerek kurtulmanız ne yazık ki mümkün değil. Bu uygulamalardan tamamen kurtulmanız için aşağıdaki adımları uygulayınız.

Instagram’da uygulamalardan tamamen kurtularak hesap güvenliğini sağlamanın yolu!

  1. İlk olarak kullandığınız bu uygulamadan ya da uygulamalardan çıkış yapmanız gerekiyor.
  2. Ardından bu uygulamaları cihazınızdan kaldırınız.
  3. Daha sonra Instagram hesabınıza giriş yapınız ancak bu girişi mobilden ya da uygulamadan değil web sayfası üzerinden yapmanız gerekiyor. Uygulama kaldırma özelliği mobilde ne yazık ki mümkün değil. Uygulama sayfasından kullanmış olduğunuz uygulamalara aşağıdaki resimdeki şekilde erişimi kapatınız.

  4. En son olarak Instagram şifrenizi kesinlikle değiştirmeyi unutmayınız.

TeknoAjan.com