iPhone’da rehberi toplu silme işlemi nasıl yapılır ? iPhone rehberindeki kişiler toplu olarak nasıl silinir? iPhone’da rehber tamamen nasıl silinir ? Bu yazımızda sizlere iPhone’da rehberinizdeki kişileri toplu olarak nasıl silebileceğinizi gösterdik. İşte detaylar..

iPhone kullanıcıları cihazlarında yer alan rehber kısmındaki kişileri diledikleri an pratik bir şekilde düzenleyebiliyor. Apple’ın iOS işletim sistemine sahip iPhone cihazlarında kullanıcılarına sunduğu kişi düzenleme imkanı ile birlikte kullanıcılar cihazlarında yer alan kişilerin ad, soyad, numara vs. gibi bilgilerini diledikleri an değiştirebiliyor.

iPhone kullanıcıları bu düzenleme işlemini kişiler kısmında yer alan düzenlemek istediği kişiye giderek, ilgili kişinin sayfasında sağ üst kısımda yer alan düzenle seçeneğine dokunarak yapabiliyor.

Aynı şekilde kullanıcılar dilerlerse yine bu kısımda iPhone cihazında rehberlerinde yer alan kişileri tek tek silebiliyor. Bunun için tek yapmaları gereken düzenleme sayfasında en sonda yer alan kişiyi sil seçeneğine dokunmaları yeterli oluyor.

Dilerseniz ”BURADAN” iPhone’da rehberden kişi silmenin nasıl yapıldığını adım adım görebilirsiniz.

iPhone kullanıcıları cihazlarındaki rehberde yer alan kişileri tek tek pratik bir şekilde ilgili kişinin düzenleme seçeneğinden silebiliyor. Peki iPhone kullanıcıları rehberlerinden birden fazla kişiyi ya da tamamen rehberi silmek istiyorlarsa ne yapabilirler ?

iPhone kullanıcılarına birden fazla kişi silme işlemini veya rehberde yer alan kişilerin komple yani tamamen bir şekilde silinmesine cihazları üzerinden olanak tanımıyor. Ancak bu işlemin iCloud üzerinden yapılmasına olanak tanıyor.

Apple iPhone kullanıcıları rehberlerindeki kişileri iCloud.com üzerinden toplu bir şekilde silebiliyor. Kullanıcıların ilgili işlemi bilgisayarları üzerinden iCloud.com adresinden iCloud hesaplarına erişerek yapabiliyor.

Peki bu işlem nasıl yapılıyor ? iPhone’da rehberdeki kişiler tamamen toplu bir şekilde nasıl siliniyor ? Aşağıda sizlere iPhone’da rehberinizi toplu bir şekilde nasıl sileceğinizi adım adım gösterdik. Aşağıdaki adımları uygulayarak iPhone rehberinizi toplu bir şekilde silebilirsiniz.

iPHONE’DA REHBERDEKİ KİŞİLERİ TOPLU SİLME : 

iPhone’da rehberinizdeki kişileri toplu bir şekilde silebilmek için;

1- İlk bilgisayarınız üzerinden iCloud.com adresine gidin ve iCloud hesabınıza giriş yapın.

2- Ardından karşınıza gelecek olan seçeneklerden ”KİŞİLER” seçeneğine gidin. Bu kısımda iCloud hesabınızdaki kişiler karşınıza çıkacaktır.

3- iCloud hesabınızdaki kişileri toplu olarak silmek için; kişiler kısmında sol alt köşede yer alan ”ayarlar butonuna tıklayın” ve karşınıza çıkacak olan pencereden önce ”Tümünü seç” , ardından ”Sil” seçeneklerine tıklayın.

Bu adımların sonunda artık iCloud hesabınızdaki kişiler tamamen silinmiş olacaktır. Ayrıca unutmadan şunuda belirtelim. Bu işlemi uyguladıktan sonra rehberiniz tamamen silincek ve geri kurtarılamayacaktır.

İŞLEM BU KADAR BASİT. 

”Bu yazımızda sizlere iPhone’da rehberi toplu olarak silme işleminin nasıl yapıldığını adım adım gösterdik. Konu ile ilgili tüm teknik soru veya sorunlarınızı bizlere aşağıdan ‘yorumlar‘ kısmından belirtebilirsiniz.”

TeknoAjan.com | Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.


İlgili Yazılar

Yorum Yazın

Email adresiniz yayınlanmayacak.