13 Kasım 2018 , Salı

Swarm Hesabı Nasıl Silinir ?

Swarm Hesabımı nasıl silebilirim? Swarm hesabı nasıl silinir? Swarm hesabımı dondurabilir miyim? Sorularınızın cevabı ve daha fazlası sizler için hazırladığımız bu yazımızda.. 

Günümüzde bir çok internet kullanıcı gittikleri ya da ziyaret ettikleri yerlerde online yer bildirimi yapıyor. Kullanıcılar bu yer bildirimlerini facebook üzerinden ya da swarm gibi uygulamalardan yapabiliyor. İlk zamanlarda Facebook üzerinden yer bildirimi uygulaması daha çok popüler olsa da zamanla kullanıcılar yer bildirimlerini Swarm uygulaması üzerinden yapmayı tercih etti.

Ancak bu tarz uygulamalar ve en bilinen uygulama olan Swarm’ın popülaritesi son zamanlardan bir hayli düşmüş durumda. Swarm kullanıcıları artık bu uygulama üzerinde eskisi kadar yer bildirimi (check-in) yapmıyor. Bir çok kullanıcı ise Swarm hesaplarını silmiş ya da silmeyi düşünüyor.

Sizde Swarm uygulamasını silmek istiyorsanız. Bu yazımızda sizlere adım adım Swarm hesabı silme işleminin nasıl yapılacağını anlattık. İşte Swarm hesabı nasıl silinir?

SWARM HESABI NASIL SİLİNİR? 

NOT: Öncelikle şunu belirtelim; Swarm hesabınızı silme işlemini mobil uygulama ya da mobil tarayıcı üzerinden yapma imkanı ne yazık ki firma tarafından kullanıcılara tanınmıyor. Bu işlemi sadece masaüstü bilgisayarınızdan yapabilirsiniz.

Swarm hesabınızı silmek için yapmanız gereken adımlar şöyle; 

1- İlk olarak aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Swarm/Foursquare hesap silme sayfasına gidin.

Bağlantı Linki:  ” https://tr.foursquare.com/delete_me

2- Açılan sayfada siteye Swarm hesap bilgileriniz ile ”giriş” yapın.

NOT: Facebook ile giriş yapmış kullanıcıların hesapları için önce şifre belirlemesi gerekiyor.

3- Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada size  ”Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusu sorulacaktır. Bu soruya size uygun olan cevabı seçin.

4- Soruya cevabınızı verdikten sonra sayfanın altında bulunan ”DELETE ACCOUNT” butonuna basarak hesabınızı silin.

İşlem bu kadar basit. 

SWARM HESABIMI DONDURABİLİR MİYİM? 

Swarm’da hesap dondurma özelliği ne yazık ki bulunmamaktadır. Bu yüzden Swarm hesabınızı geçici olarak kapatamazsınız. Swarm kullanıcılara sadece hesaplarını silme olanağı tanıyor. Dilerseniz yukarıdaki adımları uygulayarak Swarm hesabınızı silebilirsiniz.

(Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.)
TeknoAjan.com

TeknoAjan.com

iPhone Live Photo (Canlı Fotoğraf) Nasıl Çekilir / Açılır ?

iPhone’da Canlı Fotoğraf bir diğer söyleyiş ile hareketli resim nasıl çekilir ? iPhone kamerasının bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.