iPhone NOTLAR’da Yeni Not Klasörü Nasıl Oluşturulur ?

iPhone’da notlar uygulamasında yeni klasör nasıl oluşturulur ? iPhone’da notlar uygulamasında yeni not klasörü nasıl oluşturulur ? Bu yazımızda sizlere iPhone’da notlar uygulamasında yeni not klasörünün nereden, nasıl oluşturulduğunu gösterdik. İşte detaylar…

iPhone kullanıcıları iOS işletim sistemine sahip cihazlarında yer alan Notlar uygulaması ile diledikleri an pratik bir şekilde not oluşturabiliyor.

Oldukça basit ve işlevsel olan notlar uygulaması ile kullanıcılar başka herhangi bir not uygulamasına ihtiyaç duymadan güvenli bir şekilde notlarını cihazlarında tutabiliyor.

İşlevsel ve güvenli bir not uygulaması olan Apple’ın notlar uygulaması tüm bunların yanı sıra bir çok özelliği de uygulaması içerisinde kullanıcılara sunuyor.

Apple’ın notlar uygulamasında kullanıcılarına sunduğu bu özelliklerden biri de uygulamada yeni not klasörü oluşturma imkanıdır.

Kullanıcılar iPhone’da notlar uygulamasında oluşturdukları (var olan) notlarını uygulamada farklı (yeni) bir klasörde toplayabiliyor veya oluşturdukları bu yeni klasörede yeni notlar tutabiliyor.

Böylelikle kullanıcılar hem notlarına daha hızlı, pratik bir şekilde erişebiliyor hem de cihazlarında uygulamada oluşabilecek olası not karmaşasının önüne geçebiliyor.

İlgili özellik kullanıcılara bu noktada kolaylık sağlıyor. Sizde oldukça basit bir şekilde yapılan yeni not klasörü oluşturma imkanı ile birlikte dilediğiniz notlarınızı dilediğiniz klasörlerde tutabilirsiniz.

Peki iPhone’da notlar uygulamasında yeni not klasörü nereden, nasıl oluşturuluyor ? Aşağıda sizlere bu işlemin nereden, nasıl yapıldığını gösterdik. Aşağıdaki adımları uygulayarak sizden notlar uygulamasında yeni not klasörleri oluşturabilirsiniz.

iPhone Notlar’da Yeni Not Klasörü Nasıl Oluşturulur ?

iPhone’da notlar uygulamasında yeni not klasörü oluşturmak için;

1- Cihazınızdan ”Notlar” uygulamasını açın.

2- Uygulamada klasörler kısmında sol alt kısımda yer alan ”Yeni Klasör” ikonuna dokunun.

3- Ardından ekranda yeni klasör oluşturma penceresi belircektir. Bu pencerede sizden yeni oluşturacağınız klasöre bir ad vermeniz istencektir. Yeni klasörünüz için bir ad girin ve hemen ardından ”Kaydet” butonuna basın.

Bu adımların sonunda notlar uygulamanızda yeni bir klasörünüz daha olacaktır. Yeni oluşturmuş olduğunuz bu klasörün içinde yeni notlar oluşturabilir veya daha önce oluşturmuş olduğunuz var olan notlarınızı bu klasöre taşıyabilirsiniz.

İşlem bu kadar basit. 

”Bu yazımızda sizlere Apple iPhone ve iPad cihazlarında yer alan ”NOTLAR” uygulamasında yeni not klasörü oluşturma işleminin nereden, nasıl yapıldığını adım adım gösterdik. Konu ile ilgili tüm teknik soru veya sorunlarınızı bizlere aşağıdan ‘yorumlar‘ kısmından belirtebilirsiniz.”

TeknoAjan.com | Teknoloji Ajanınız.