Xbox Live Gold için Mayıs Ayında Ücretsiz Olacak Olan Oyunlar Belli Oldu !

Microsoft, Xbox kullanıcılarına ücretsiz oyunları sunmaya devam ediyor. Microsoft’un Xbox kullanıcılarına MAYIS ayında ücretsiz sunacağı oyunlar oyunseverleri bir hayli heyecanlandırdı. 

Microsoft’un MAYIS ayında Xbox Live Gold üyeliğine sahip kullanıcılara sunacağı ücretsiz oyunlar belli oldu. Microsoft, Mayıs ayında 4 farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacak.

Microsoft, Mayıs ayında Armello, Dungeons, LEGO Batman ve Tropico oyunlarını Xbox Live Gold abonelik sistemine dahil olan ya da dahil olacak kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde indirme ve oynama imkanı sağlayacak.

OYUNLAR NE ZAMAN ÜCRETSİZ İNDİRİLEBİLECEK ?

Microsoft, Mayıs ayında dört farklı oyunu Xbox kullanıcıları için ücretsiz bir şekilde sunulacak. Bu oyunlar;  Armello, Dungeons, LEGO Batman ve Tropico oyunları olacak.

Armello, Dungeons, LEGO Batman ve Tropico oyunları Mayıs ayı içerisinde belirtilen tarihlerde ücretsiz bir şekilde indirilebilecek.

Ücretsiz olarak sunulacak olan oyunlardan Armello ve Lego Batman oyunları, 1 Mayıs ile 16 Mayıs tarihleri arasında Xbox Live Gold üyeleri tarafından ücretsiz bir şekilde indirilebilecek.

Ücretsiz olarak sunulacak diğer oyunlar olan Dungeons, 16 Mayıs tarihinden 15 Haziran tarihine kadar kullanıcılar tarafından indirilebilecek. Bir diğer ücretsiz oyun Tropico oyunu ise; 16 Mayıs tarihinden 31 Mayıs tarihine kadar ücretsiz bir şekilde indirilebilecek.

NOT: Bu fırsat, Xbox Live Gold üyeliğine sahip kullanıcılar için geçerlidir.

*Ücretsiz olarak sunulacak olan bu 4 oyunun toplam değeri yaklaşık olarak 650 Türk Lirası’dır.

ÜCRETSİZ SUNULACAK OLAN OYUNLAR :

  • Armello (1 Mayıs – 31 Mayıs ) – Xbox One
  • Dungeons 3 (16 Mayıs – 15 Haziran) – Xbox One
  • LEGO Batman (1 Mayıs – 15 Mayıs) – Xbox 360
  • Tropico 4 (16 Mayıs – 31 Mayıs) – Xbox 360

TeknoAjan.com | Teknoloji Ajanınız.